Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Што значи совршенство?

2014-02-09
Постојано сме навикнати да ги гледаме совршените манекенски кукли по излозите, но што се случува кога некој ќе се обиде да ни покаже друга страна од совршенство? Доближете се и видете ја одблиску генијалната кампања на Про Инфирмис создадена по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]