Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Најинспиративното видео на сите времиња

2013-12-18
Клучните прашања кои видеово ги покрива се многу едноставни: „Што ве инспирира?“, „Што би работеле ако парите не се проблем?“, „Што посакувате?“ и „Дали вреди да се живее долг и мизерен живот наспроти краток и исполнет?“. Одговорот сами ќе го откриете, нарацијата само ќе ви даде добри насоки.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]