Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Границите - поместени

2014-02-23
Дејмиен Волтерс бил решен да направи нешто што досега не му успеало на никој, барем не на нозе, и со трчање да направи круг од 360 степени. Видео доказ за неговиот успех подолу.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]