Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Автомобил - продадено!

2013-12-17
Откако ќе ја изгледате рекламава ќе добиете желба или да купите автомобил или... повторно да ја изгледате рекламава!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]