Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Природата во акција

2014-05-20
Колку природата може да биде прекрасна, толку може да биде и страшна. Оваа снимка која отиде вирално на интернет го покажува почетокот на создавањето на торнада од суперќелиски кумулонимбуси снимено во Вајоминг од страна на групата „Basehunters” чии членови се Јан Ливингстон, Марк Елинвуд и Џејмс Хајд.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]