Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ако може Њујорк, може и Скопје

2014-01-03
Имајќи ги предвид неподносливата загаденост, смог, запушеност на градски сообраќај и енормно големата фрустрација кај возачите и оние кои се брзаат некаде да стигнат предлагаме да го погледнете примерот на Њујорк, милионски град, со уште помалку можности за креативност во однос на алтернативни патишта, а сепак град кој смогна сили и најде начин да реши многу проблеми и да овозможи простор за велосипедистите. Скопје, гледај и учи.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]