Следете нé или притиснете Escape

Наслов

#НаТочак, роденденски од птичја перспектива

2014-05-29
Вчера (28.05.2014) граѓанската иницијатива На Точак прослави 2 години активно постоење. За сите оние кои не беа во можност да бидат дел од одличната дружба еве едно кратко видео од воздух.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]