Следете нé или притиснете Escape

МИСЛА НА ДЕНОТ

Никогаш немам сретнато некој кој би сакал да бидам. Дури и тоа да е некоја илузија, ми одговара така.” Чарлс Буковски

Тешко е да победиш човек кој никогаш не се откажува!" Бејб Рут

„Немојте да се карате со грди луѓе, тие немаат што да изгубат" Робин Вилијамс

Таа не е совршена, ти не си совршен. Прашањето е дали сте или не сте совршени едни за други?" - Робин Вилијамс

Ништо не троши побрзо алкохол од политички аргумент“ - Роберт А. Хаинлаин

„Светот ќе те праша кој си, а ако не знаеш, светот самиот ќе ти каже" - Карл Јунг

Никогаш не заборавам лица, но во твојот случај ќе направам исклучок" - Гручо Маркс

 

„Кучињата имаат господари. Мачките имаат персонал.“  Рандом непознат лик

„Ако не можеш да ги убедиш, збуни ги." Хари Труман