Следете нé или притиснете Escape

ГАЛЕРИИ

Red Bull Curates на Skopje Street Festival
Red Bull Curates на Skopje Street Festival
Таксират 17: Вечер на легенди
Кој друг настан освен Таксират може да собере толку многу бендови на едно место, бендови кои се толку различни, а сепак ја делат истата енергија и страст на секој нивен настан. Почнете од култните...

МИСЛА НА ДЕНОТ

Сакај се, секогаш

Никогаш немам сретнато некој кој би сакал да бидам. Дури и тоа да е некоја илузија, ми одговара така.” Чарлс Буковски

Победниците никогаш не се откажуваат

Тешко е да победиш човек кој никогаш не се откажува!" Бејб Рут

Со грд да си немаш работа

„Немојте да се карате со грди луѓе, тие немаат што да изгубат" Робин Вилијамс

Совршенство е...

Таа не е совршена, ти не си совршен. Прашањето е дали сте или не сте совршени едни за други?" - Робин Вилијамс

Алкохол и аргументи

Ништо не троши побрзо алкохол од политички аргумент“ - Роберт А. Хаинлаин

Светот

„Светот ќе те праша кој си, а ако не знаеш, светот самиот ќе ти каже" - Карл Јунг