Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога ќе ти кажат дека ја виделе девојка ти со друг

2015-08-31
Моментот кога сфаќаш дека не ти се јавила вчера кога се вратила од град, а ти си заспал во 9 ко пензионер.
[quote][url=https://www.facebook.com/avioquevedo/videos/10207574011047006/]the next Hamlet[/url]Something "dramatic" happened at the end of the match between Grêmio and Coritiba.
Posted by [url=#]Avio Quevedo[/url] on Thursday, August 27, 2015[/quote]

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ