Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Држи се брату!

2014-08-21
Отвораш лексикон за да видиш што значи фразата Forever Alone и го наоѓаш ликот. Се гледа дека е доста активен и сака долги и романтични прошетки покрај парови.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ