Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дон Плеја, ака Убиј-ме-нежно

2014-08-12
Ви текнува на Газда Пари? Епа најдовме и „похардкор” лик и од него - Дон Плеја! Имаат заедно и песна, а... уствари сами слушнете, да не го расипуваме изненадувањето. Имате омилена веќе?

И НАШАТА ОМИЛЕНА: 

А, да, и бонус трака:

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ