Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Предизборна еуфорија

2014-03-31
Ако го споредиме лудилото кое се случува пред избори во Македонија и она што на запад пробуваат да го продадат како музика и „креативност” во последно време ќе го добиеме видеово. Да, ќе го изгледате до крај и пак нема да ви е јасно на кои дроги бил режисерот кога го создавал ова ремек-дело. За музиката ич нема да коментираме.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ