Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Надвор од секоја орбита

2014-02-27
Дефиниција за „дискретен” маркетинг. Очекуваме Ауди да им џитне по некој ауспух... во глава!

За оние кои не знаат - Сателити се легенди уште од '89-та. Повеќе инфо - ТУКА!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ