Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Искреност која секс значи

2013-12-17
Дали имате храброст да пробате вакво нешто на прв состанок? Што мислите ќе се случи доколку му го кажете ова на некој од спротивниот пол од прва во Македонија?

  


Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ