Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Адријана Лима знае што е фудбал

2014-06-11
Генијални реклами на Киа за промоција на фудбалот во Америка. Вистинскиот фудбал.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ