Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Распад на логиката

2014-03-22
Следно што е, федерација на Венеција и Венецуела? А кој би бил официјален јазик тогаш - италијански или шпански? Или конечно ќе најдеме примена за есперанто?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ