Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мала заседа

2014-07-15
Се симнуваш од автобус во некое српско гратче, ја гледаш биртијава, „заседнуваш” малку и хоп - правиш мала заседа. Логика!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ