Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Добро е што не е и судски преведувач

2014-01-02
Ако треба адвокатот да ве застапува и при дописи со странство, размислете два пати.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ